27.03.2020 / Esenyurt Belediyesi Tiyatroyu Evlere Taşıdı

Evlilik Oyunu


     “Esenyurt Belediyesi”, “Dünya Tiyatro Günü” nedeniyle “Evlilik Oyunu” isimli tiyatroyu online olarak sosyal medya hesabından yayınlayacak.


 

     “Esenyurt Belediyesi”, “27 Mart Dünya Tiyatro Günü”nde “Sahnemizi evlerinize taşıyoruz” sloganıyla “Evlilik Oyunu” isimli tiyatroyu “Facebook” hesabından yayınlayacak.


 

     Koronavirüs’e karşı önleyici tedbirler kapsamında kültür-sanat etkinliklerine ara verilmesi üzerine “Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü” harekete geçti. Tüm eğitimler ve kültür sanat faaliyetleri dijital ortama uyarlandı.


 

     İlk Etkinlik Bu Akşam


 

     Bu kapsamda ilk etkinlik bu akşam yapılacak. “Esenyurt Belediyesi Tiyatrosu”nun sahnelediği “Evlilik Oyunu” adlı tiyatro gösterisi, “27 Mart Dünya Tiyatro Günü” nedeniyle bu akşam saat 20.00’de “Esenyurt Belediyesi Facebook Hesabı”ndan yayınlanacak.


 

     Çocuklar da Unutulmadı


 

     Cuma akşamı başlayacak etkinlikler sırasıyla “Türk Müziği Dinletisi”, “Masal Anlatımı”, “Fıkra ve Hikaye Anlatımı”, “Turgay Abi İle Yarışıyoruz” ve “Hacivat-Karagöz Gölge Oyunu”yla 2 Nisan Perşembe Günü’ne kadar devam edecek.



     Cumhuriyet Gazetesi - 27.03.2020, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796203
Online Ziyaretçi Sayısı:35
Bugünlük Ziyaret :1177

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.