02.05.2017 / Zorlu PSM Caz Festivali Yarın Başlıyor

Zorlu PSM Caz Günleri


     Müziğin çoksesliliğinin yanı sıra çeşitliliğini benimseyen “Zorlu PSM Caz Festivali”, 3-12 Mayıs tarihleri arasında müzikseverlerle ilk kez buluşuyor.


 

     Müziğin çoksesliliğinin yanı sıra çeşitliliğini benimseyen “Zorlu PSM Caz Festivali”, 3-12 Mayıs tarihleri arasında müzikseverlerle ilk kez buluşurken şehrin kültür-sanat haritasının merkezi konumuna gelecek bir zenginlik sergilemeyi tasarlıyor. Festival, caz çatısı altında blues, elektronik, etnik, funk, indie, klasik, pop ve rock müziğin heyecan verici renklerini de kapsayarak bünyesindeki yan etkinlikleri sunma çabasında...


 

     Etkinliklerde kimler yok ki? ABD’li caz davulcusu Brian Blade ve Porto Rikolu caz kontrbasçısı Eddie Gómez’le aynı sahneyi paylaşacak ABD’li efsanevi caz / füzyon piyanisti ve besteci Chick Corea’dan, Okay Temiz’in caz müziğini doğaçlamayla birleştirirken Türk folkloru ve sufi müziğinden esinli “Oriental Wind”e, müzik sahnemizin yeni soluklarından şarkıcı ve şarkı yazarı Esra Kayıkçı’ya kadar cazın gözde ve saygın adları müzikseverlerle buluşacak.


 

     Festival, “Oscar” ve “Sundance Jüri Özel Ödülü” dahil birçok ödül toplayan “Searching For Sugarman”den, müzik endüstrisi devi “Tower Records”ın yükselişini ve çöküşünü anlatan “All Things Must Pass: The Rise and Fall of Tower Records”a uzanan film gösterimleri, workshop’lar, konserler, partiler, paneller ve plak pazarından oluşan yoğun yan etkinlik programıyla daha da renklenerek hem kültür-sanatın hem de gündelik yaşamın en göz alıcı konumu haline gelecek.



     Aydınlık Gazetesi - 02.05.2017, Salı (Abdullah Köz)




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5794318
Online Ziyaretçi Sayısı:32
Bugünlük Ziyaret :897

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.