10.06.2020 / Sahnelerin, Ekranların Neşe Saçan İsmi Atik’i Kaybettik

Atik, Ayşegül


     Bir süredir kanser tedavisi gören, Türk tiyatrosunun ve sinemasının usta ismi Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Birçok tiyatro oyununda sahneye çıkan Ayşegül Atik’i televizyon izleyicileri “En Son Babalar Duyar” ve “Şen Yuva” dizileri ile yakından tanımıştı.


 

     “Kültür ve Turizm Bakanı” Mehmet Nuri Ersoy da usta oyuncunun vefatına ilişkin yaptığı paylaşımda, “Tiyatro ve sinemamızın usta oyuncusu Ayşegül Atik’in vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Kıymetli sanatçımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Sanat camiamızın başı sağ olsun” sözlerine yer verdi.


 

     Usta oyuncuyla “En Son Babalar Duyar”da birlikte rol alan Ali Sunal şunları kaydetti: “Ah Ayşegül ablam ah, benim Şükran annem ah! Benim güzel ustam. Mekanın cennet olsun. Mustafan senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslıydı.”


 

     Usta oyuncu Işıl Yücesoy da Atik için “Bir ömür geçirdik birlikte. Güldük, ağladık… İnsan gibi insan, sanatçı gibi sanatçıydı Ayşegül Atik… Dostumdu… Yaktı, yıktı ve gitti. Geride anılar… anılar…” dedi.


 

     “Lösemili Çocuklar Vakfı” (LÖSEV) de şu paylaşımda bulundu: “Kanserle mücadelesi sırasında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşegül Atik’e Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ile sabırlar dileriz…”


 

     ……………………………



     Aydınlık Gazetesi - 10.06.2020, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796423
Online Ziyaretçi Sayısı:26
Bugünlük Ziyaret :1184

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.