28.07.2010 / İki Çocuğu Daha Var!

Jackson, Michael


     Pop’un yıldızı Michael Jackson’ın ölümünün ardından 2 çocuğu daha olduğu ortaya çıktı...

     Michael Jackson’ın ölümünün ardından iki çocuğu daha ortaya çıktı.

     Pop müziğin efsanesi Michael Jackson, ölümünün üzerinden bir yıldan fazla geçmesine rağmen hala tartışılmaya devam ediyor.

     Özel hayatındaki gizemlerle tanınan Michael Jackson’ın mirasından sebeplenmek isteyenler arasından ünlü şarkıcının çocuğu olduğunu iddia eden iki kişi ortaya çıktı bile. İddia sahiplerinden ilki, 25 yaşındaki Prince Michael Malachi Jet Jackson, MJ’in biyolojik oğlu olduğu iddiasıyla dava açtı ve DNA testi talep etti.

     Eğer hakim davayı kabul ederse MJ’in DNA örneği Prince Michael’ınkiyle karşılaştırılacak ve Prince Michael şarkıcının diğer üç çocuğuyla birlikte mirasa ortak olabilecek.

     Diğer iddia sahibi Mocienne Petit Jackson ise 1975 yılında 17 yaşındaki Michael Jackson’ın annesi Barbara Ross’u hamile bıraktığını ve kendisinin de dokuz yaşındayken zorla Avrupa’ya gönderildiğini iddia ediyor.

     Uzun süredir Hollanda’da yaşayan Mocienne Petit Jackson, açtığı davayla yalnızca mirasa ortak olmayı değil Jackson’ın üç çocuğunun velayetini de istiyor. Mocienne Petit ayrıca babası gibi Vitiligo hastalığından mustarip olduğunu iddia ediyor.

     Gazete Vatan - 28.07.2010, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769601
Online Ziyaretçi Sayısı:42
Bugünlük Ziyaret :953

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.