05.10.2018 / ‘Şarkılar Seni Söyler’ Görücüye Çıktı

Şarkılar Seni Söyler


     “Şarkılar Seni Söyler” müzikali aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 90 kişilik dev kadroyla “TİM Show Center”da sezon açılışını yaptı.


 

     Geçmişteki gazino hayatını konu alan “Şarkılar Seni Söyler” müzikalinde; Müzeyyen Senar, Zeki Müren, Safiye Ayla, Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sezen Aksu, Zerrin Özer ve Türkan Şoray gibi sanatçılara hayat veriliyor.


 

     20 Ekim 2018’de “TİM Show Center Sahnesi”nde izleyicilerle buluşacak müzikalin yönetmenliğini Müjdat Gezen üstleniyor. Gezen, oyunda deli bir şair ve bestekarı da canlandırıyor.


 

     Yıllardır televizyonda Zeki Müren taklidiyle bizleri güldüren Fatih Ürek ise müzikalde Zeki Müren’e hayat veriyor. Türkan Şoray’a olan benzerliğiyle akıllarda yer eden Melike İpek Yalova, Türk sinemasının sultanı rolüyle karşımıza çıkıyor. Müzikalin kadrosundaki dikkat çeken diğer isim ise başarılı taklitleriyle günümüzün yeni yetenekleri arasında yer alan Fehmi Dalsaldı.


 

     Türk sanat müziği, Türk halk müziği, pop ve batı müziği eserleriyle bezeli müzikalde oyunculara profesyonel bir bale topluğu eşlik ediyor. Semiha Yankı’nın “Seninle Bir Dakika” diyeceği muhteşem şovda, Hayko da gür sesiyle taverna müziği ile keyifli anlar yaşatacak.



     Milliyet Gazetesi - 05.10.2018, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769947
Online Ziyaretçi Sayısı:36
Bugünlük Ziyaret :985

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.