27.11.2020 / Bir Kürke 40 Bin TL Veren Bülent Ersoy: Asgari Ücretlilere Üzülüyorum

Ersoy, Bülent


     Nişantaşı’nda hem yeni yıl için hem de yeni villaları için alışverişe çıkan Bülent Ersoy, ardından müdavimi olduğu bir kürk dükkanında soluğu aldı. Burada 40 bin TL’lik kürk yaptıran Ersoy, pandemi döneminde sahne alamayan pek çok sanatçının maddi kayıp yaşadığının hatırlatılması üzerine, asgari ücretle geçinmek zorunda olanlara üzüldüğünü söyledi.


 

     “Habertürk”ten Tolga Aslan’ın haberine göre, Bülent Ersoy, önceki akşam Nişantaşı’ndaki bir kürk mağazasında görüntülendi.


 

     …………………………


 

     “Kürklerimin Hepsini Bağışlayacağım”


 

     Muhabirlerin, “Pandemi döneminde çok yardımlarda bulunmuşsunuz. Haberlerini aldık” sözleri üzerine Ersoy, “Ne olacak? Zaten hepsi onlara kalacak. Geçen gün dedim Şaziye’ye. Ben kürklerimin hepsini ‘Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne vereceğim. Bir gece düzenleteceğim. Ben de oraya gideceğim ve açık artırma ile satsınlar. Epeyce bir yüklü miktar olmuş olur” dedi.


 

     Provasını basın mesuplarının yanında yapan Ersoy’un giydiği beyaz triko üzerine yapılmış kar tilkisi kürkünün fiyatının 40 bin TL olduğu öğrenildi. Bu kürkten iki tane yaptıran Ersoy, üzerindeki mücevherlerinin toplam fiyatını soran muhabirlere, “10 milyon” yanıtını verdi. Ersoy ayrıca, lüks marka gözlüğünden üç adet üretildiğini ve üç ayrı rengi de kendisinin aldığını ifade etti.



     Cumhuriyet Gazetesi - 27.11.2020, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772019
Online Ziyaretçi Sayısı:34
Bugünlük Ziyaret :1083

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.