01.09.2017 / ‘Eşimin Ayağını da Başını da Yıkarım’

Kibariye


     Şarkıcı Kibariye, “30 Ağustos Zafer Bayramı”nda Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Bütün gece sevilen şarkılarını seslendiren şarkıcıyı, usta klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici ve “Ballerini Dans Grubu” yalnız bırakmadı.


 

     Sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Kibariye, “Atlattığımız kötü dönemler geride kalsın. Allah ülkemizi kötülüklerden korusun. Sadece bayramlarda değil her gün mutlulukla geçsin” temennilerinde bulundu.


 

     Muhabirlerden gelen “Eşinizin geyşası mısınız?” sorusu karşısında bir hayli şaşıran Kibariye, “Evet eşimin geyşasıyım. Ayağını da başını da yıkarım. O benim kocam, çocuğumun babası bunda ne var? İyi günde kötü günde birlikteyiz. Kadınlar beni yanlış anlamasın” şeklinde konuştu.


 

     Yıllardır mayo ve bikiniyle görüntülenemeyen şarkıcı, “Beni öyle görmeniz imkansız. Kocamda kıskançlık yoktur. Evde ikimizin sözü geçer. Baskılar olursa yuvalar yıkılır. Ben kocam ve ailemle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.


 

     Sahneye her zamanki gibi duasını yaparak çıkan Kibariye, izleyenleri 11 sene sonra darbuka şov yaparak coşturdu. Eline Türk bayrağı alan sanatçı, hep bir ağızdan “10. Yıl Marşı”nı seslendirdi.



     Gazete Vatan - 01.09.2017, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770763
Online Ziyaretçi Sayısı:44
Bugünlük Ziyaret :1041

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.