09.12.2020 / Menevşe Aydoğdu ve İbrahim Aydoğdu CSO’daki Görevlerine Geri Döndüler

Aydoğdu, Menevşe


     Kısa adı “CSO” olan “Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası”nın  konzertmeisterleri (başkemancı) Jülide Yalçın ile Menevşe Aydoğdu  ve Menevşe Aydoğdu’nun eşi viyolonselci İbrahim Aydoğdu, “Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası”nın eski yönetimi zamanında geçirmiş oldukları müfettiş soruşturmasının sonuçlanması ve sonuç raporunun Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından onaylanmasıyla 16 Ekim 2020 tarihinde Ankara dışına tayin edildiler.


 

     Bu tayin doğrultusunda, “CSO” konzertmaisteri Jülide Yalçın “İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası”na “geçici görev” statüsünde, Menevşe Aydoğdu ve eşi İbrahim Aydoğdu “İzmir Devlet Senfoni Orkestrası”na atanmıştı.



     Bugün gazetemizin posta kutusuna düşen haberlere göre “İzmir Devlet Senfoni Orkestrası”na tayin edilen Menevşe Aydoğdu ve eşi İbrahim Aydoğdu, “Ankara 5. İdare Mahkemesi”nden yürütmeyi durdurma kararı alarak Ankara’ya “CSO”daki görevlerine döndüler.



     Öte yandan “İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası”na geçici görev ile giden Jülide Yalçın ile ilgili gelişmeyi ilerleyen saatlerde güncelleyeceğiz.



     https://www.mavi-nota.com sitesinden alınmıştır. - 09.12.2020, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5798080
Online Ziyaretçi Sayısı:33
Bugünlük Ziyaret :1246

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.