12.08.2010 / Hedon Konseri Coşturdu

     “47. Uluslararası Troia Festivali Etkinlikleri” kapsamında organize edilen Hedon konseri Çanakkalelilerin ilgi odağı oldu. “Çağlar Kaynak Basketbol Sahası”na akın eden Çanakkaleliler, Hedon konseriyle coşku dolu anlar yaşadı. Konserde hayranlarıyla buluşan Hedon grubu, seslendirdiği parçalarla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatırken, şarkılara kendini kaptıran gençler ise doyasıya eğlendi.

Hedon Konseri-1

     “Çağlar Kaynak Basketbol Sahası”na akın eden Çanakkaleliler, Hedon konseriyle coşku dolu anlar yaşadı. Konserde hayranlarıyla buluşan Hedon grubu, seslendirdiği parçalarla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatırken, şarkılara kendini kaptıran gençler ise doyasıya eğlendi.

Hedon Konseri-2

     Yaklaşık 1 saat süren Hedon konserine çok sayıda vatandaş katıldı. Konserin ardından “Roman Dans Grubu” ise performansıyla büyük beğeni kazandı. Yoğun ilgi gören dans grubunun roman hav ası eşliğinde sunduğu gösteriye ise alanda toplanan vatandaşlarda eşlik etti. Roman havası ile coşarak kendilerini oynamaktan alı koyamayan Çanakkaleliler ise, roman dans grubuna adeta taş çıkardı.

Hedon Konseri-3

     Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden etkinlikte, vatandaşlar gönüllerince eğlenme fırsatı yakaladı.

Hedon Konseri-4

     Çanakkale Olay Gazetesi – 12.08.2010, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769334
Online Ziyaretçi Sayısı:37
Bugünlük Ziyaret :914

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.