01.09.2010 / Bakan Yine Tarkan'a Çattı!

Eroğlu, Veysel

     Bakan Eroğlu, Tarkan’a bu kez de şu ilginç sözlerle çıkıştı: “Ben şarkı söylemeye kalkarsam...”

     Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Bergama’daki antik “Allianoi” kaplıca merkezinin “Yortanlı Barajı” sularının altında kalacak olmasına tepki gösteren megastar Tarkan’ı eleştirmeye devam etti. Fethiye’de temaslarda bulunan Eroğlu, “Allianoi” diye bir kent olmadığını belirterek şunları söyledi:

     “Ben Şarkı Söylersem...”

     “Ben Tarkan’ı severim. Aramızda bir gerginlik söz konusu değil. Ben sadece ‘Tarkan güzel şarkı söylüyor, şarkı söylemeye devam etsin. Bu işleri bize bıraksın’ dedim. Tarkan gerçekten bu tür teknik işleri bize bırakırsa memnun oluruz. Ben de baraj yapmayı bırakıp şarkı söylemeye kalkarsam işler değişir.” Daha sonra yanındakilere dönerek, “Nasıl olacak?” diyen ve “Rekor kırarız” karşılığını alan Eroğlu, kahkaha attı. Eroğlu sözlerine şöyle devam etti:

     “Tarihte ‘Allianoi’ diye bir belge yok. Oranın adı ‘Paşa Kaplıcası’dır. Bizans döneminde, kaplıca olarak kullanılmış. Biz oraya baraj yapmasak kimsenin haberi olmayacaktı. Tarihi eserleri çıkarıp koruyoruz. Oraya 5-6 milyon lira harcadık.”

     Daha sonra Muğla’ya geçen Eroğlu, Tarkan’a yüklenmeyi sürdürdü. Gazetecilerin “Tarkan dinler misiniz?” sorusuna “Hayır ben Tarkan’ı dinlemiyorum. Musiki veya türkü dinlerim. İzmir’in Kavakları, Estergon Kalesi ve Ormancı türkülerini çok severim. Söylerseniz burada da dinlerim” yanıtını verdi. Hemen ardından Ormancı türküsünün girişi olan “Aman Ormancı” sözlerini mırıldanan Eroğlu, “Sanatçılar başımızın tacı. Tarkan geçmişte daha aktif ve popüler bir sanatçıydı. Bazı sanatçılar popülaritesini artırmak için böyle şeylere giriyor. Tarkan’da gündemde kalmak için böyle numaralar çekiyor” dedi.

     Gazete Vatan – 01.09.2010, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769404
Online Ziyaretçi Sayısı:47
Bugünlük Ziyaret :924

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.