08.07.2010 / Sıla (Büyükçekmece) Konseri

Sıla


     “11. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Sıla, kendisini dinlemeye gelen binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

     Bu yıl 11.’si düzenlenen “Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali”nin 5.’ci günü coşkulu başladı.

     Başta “Akçansa”, “World Point”, “Fıratpen”, “Aqua Marine”, “Pelican Hill”, “Öztiryakiler”, “Kolan Hospital”, “Gül İnşaat”, “Keleş İnşaat” ve “İmamoğlu İnşaat”a katkılarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, festivalin önemini bir kez daha vurguladı. Başkan Akgün; “Bu yıl 11.’si düzenlenen festivalimiz Büyükçekmece’mizin, İstanbul’umuzun ve ülkemizin onuru olmaya devam ediyor. Tüm imkansızlıklara rağmen, sponsorlarımız sayesinde alnımızın akı ile bu yıl da festivalimizi gerçekleştiriyoruz. İnsanlar atılan havai fişeklere harcanan paranın hesabını yaparken, bizler 36 ülkeden gelen misafirlerimizi mutlu etmenin ve ülkemizi tanıtabilmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

     Sıla Coşturdu

     Festival kapsamında sahne alan Sıla şık ve bir o kadar da ilginç sahne kostümü ile dikkat çekti. Kıyafetinin üstü abiye, ayakkabılarını da spor converse model olarak tercih eden sanatçı sahnenin büyüklüğünü de fırsat bilerek rahat ayakkabıları ile resmen hareketli bir show sergiledi. Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Sıla “Sahnede rahatlık benim için herşeyden önemli. Tam bir ayakkabı delisiyim, evde henüz sayısını bilmediğim yüzlerce ayakkabım var. Hatta evde ayakkabılarımı raflara sığdıramayıp arkadaşlarıma hediye ediyorum. Ama sahnede rahat hareket etmek benim için çok önemli. Benim tarzım bu, kendimi spor ve düz ayakkabı ile daha iyi hissediyorum” şeklinde konuştu.

     Sıla: “Yöresel Yemeklerden Kilo Aldım”

     “11. Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali”nde sahne alan Sıla “Bu sene çok fazla il gezdik. Bu turneler sırasında da ister istemez yöresel yemeklerden yiyoruz. Bu esnada 5 kilo aldım ve şu anda biraz fazla kilolarım var. Şimdi rejim artı spor yapıyorum. Tatlıyı çok severim, özellikle çikolatalı olanlarına bayılıyorum.” dedi.

     Sıla: “Çok Hırslıyım, Ama Yavaş ve Sağlam Adımlarla İlerliyorum”

     İş anlamında çok hırslı olduğunu belirten Sıla “Çok çalışıyorum. Bu yoğun çalışma temposunun sonucunda da emeklerimin karşılığını almak güzel. Bu konuda çok fazla tevazu gösteremeyeceğim. Hep daha fazlasını istemişimdir. Çok daha iyi şeyler de başaracağıma inanıyorum. Yavaş ve sağlam adımlarla ilerlediğimi düşünüyorum.” dedi.

     www.kerkukfeneri.com sitesinden alınmıştır. - 08.07.2010, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770053
Online Ziyaretçi Sayısı:39
Bugünlük Ziyaret :995

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.