20.09.2010 / Herkes Madonna ve Britney Spears Olamaz

Lara


     Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde “2.nci Kültür, Sanat ve Gençlik Festivali”ne katılan şarkıcı Lara, bikini ile klip çeken kadın meslektaşlarına tepki göstererek, “Bikini denizde giyilir, ekranlarda olmaz. Herkes Madonna ve Britney Spears olamaz. Sadece çakmaları olurlar” dedi.

     Pınarhisar’daki festivalin son gecesinde şarkısı Lara yaklaşık 5 bin kişiye konser verdi. Festival alanındaki konsere deri streç bir elbise ile çıkan Lara, özellikle minik hayranları ile yakından ilgilendi. Sahne önünde dans eden kızları görünce onbir yaşındaki kızını hatırladığını belirten Lara, bikinili klip geçen meslektaşlarına tepki gösterdi.

     Çocuklu aileleri magazin programları konusunda uyaran şarkıcı, bikini ile klip çekenler ile aynı kefeye konulmak istemediğini ifade ederek, “Ben bir anne olarak öncelikle çocuklarımıza yardım etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ekranlarda gördüğünüz, magazinlerde izlediğiniz biz, bizler değiliz. Onlar başka dünyada yaşıyor, bizler başka dünyada yaşıyoruz. Bazen onlarla aynı kefeye konulmak beni çok üzüyor. Artık günümüzde çekilen bazı klipler var ki ne ben izliyorum ne de çocuğuma izletiyorum. Bikini denizde giyilir, ekranlarda olmaz. Herkes Madonna ve Britney Spears olamaz. Sadece çakmaları olurlar” dedi.

     Sahnede yaklaşık 2 saat kalan Lara, konserin ardından Pınarhisar’dan ayrıldı.

     Gazete Vatan - 20.09.2010, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771557
Online Ziyaretçi Sayısı:37
Bugünlük Ziyaret :1065

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.