30.09.2010 / Ajda Pekkan Şaşırttı!

Pekkan, Ajda

     Hayvan haklarına destek için düzenlenen imza kampanyasına geldi ama bakın ne oldu?

     Süperstar Ajda Pekkan dün hayvanlar için Beyoğlu’ndaydı. Uzun yıllar sonra ilk kez “İstiklal Caddesi”ne yaya olarak gelen Pekkan, “Hayvanlara yapılan şiddet ve tecavüz Türk Ceza Kanunu’na alınmalı” kampanyasına destek verdi.

     Dört korumanın çevresinde etten duvar ördüğü Ajda Pekkan “İstiklal Caddesi”nde halkın yoğun ilgisinden dolayı yürümekte güçlük çekti. “Habertürk”ün haberine göre; Pekkan önce şaşırarak “Tutuklu Tayadlılar’a Özgürlük Standı”na uğradı. Ancak geldiği standın yanlış olduğunu öğrenen sanatçı sonra geleceğini söyleyerek oradan ayrıldı.

     Pekkan, “İnsanlar kadar hayvan hakları da benim için çok önemli. Bu duyarlılığı gösteren sanatçılar olarak bunu bizden başka kimse iyi anlatamaz. Her canlının yaşama hakkı vardır. Hayvanlar çok savunmasız. Bizsiz yaşayamazlar” dedi. Oyuncu Tuna Arman’ın bireysel olarak 15 Ağustos’ta başlattığı kampanyaya modacı Barbaros Şansal da destek verdi. Bugüne kadar 300 binden fazla imza toplanan kampanya, “4 Ekim Hayvan Hakları Günü”nde Arman tarafından “TBMM”ye sunulacak.

     Gazete Vatan - 30.09.2010, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770239
Online Ziyaretçi Sayısı:39
Bugünlük Ziyaret :1012

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.