06.10.2010 / Ünlüler Hayran Kaldılar

Chicago Müzikali


     “Tim Center”da sahnelenen tüm zamanların en çok izlenen müzikali “Chicago”ya ünlüler övgü yağdırdı.

     “Garanti Amerikan Express” katkılarıyla “Tim Maslak Show Center”da sergilenen “Chicago Müzikali” ünlülerin de akınına uğradı. Tüm dünyada 20’nin üzerinde ülkede, 250’den fazla şehirde sahnelenen müzikale hayran kalan ünlülerin, Chicago değerlendirmesi şöyle:

     - Mehmet Ali Erbil: Muhteşem bir performans. Sadece sahnedeki olağanüstülük değil, böyle bir grubu Türkiye’ye getirebilmek başlı başına bir olay. Kimse atıp tutmasın herkesin harcı değil.

     - Faruk Süren:“Chicago Müzikali”ni 15 yıl önce “Broadway”de izlemiştim ve bence Türkiye’ye ayağımıza kadar gelen bu muhteşem gösteri kaçırılmamalı. Aradan 15 yıl geçti. Elbette oyuncular farklı ama oyun öyle bir oyun ki hep olağanüstü performansla karşılaşıyorum.

     - Erol&İnci Aksoy: Muazzam. Bu kadar güzel şarkı söyleyen, dans eden, rol yapan bir topluluk az bulunur.

     - Şiir Ünlü(Moda tasarımcısı): Geçen sene oyunu New York’ta izledim. “Chicago” kaçırılmaması gereken bir müzikal değil sadece. Her şeyiyle bir efsane. Kıyafetler mükemmel. Vücudu saran siyah danteller kıyafetler bile müzikle uyumlu. Ayrıca performans Amerika ile aynı yani çok başarılı.

     Muhteşem Gösteri

     “Chicago Müzikali”, 1924 yılında “Chicago Tribune” gazetesi için Beulah Annan ve Belva Gaertner isimli kadın katillerin mahkemelerini izlemek üzere görevlendirilen Maurine Dallas Watkins isimli gazete muhabirinin aynı isimli oyununa dayanmaktadır. Watkins her iki davanın da sansasyonel yönlerine ve bu iki “Jazz bebeği”nin yaşantısına odaklanır.

     “Ana Sponsor Olmasaydı Zorlanırdık”

     Türker İnanoğlu böyle büyük bir prodüksiyonu ancak sponsorlar aracılığıyla gerçekleştirebildiklerini anlattı. “Garanti American Express, ana sponsor olmasaydı çok zorlanırdık” diyen İnanoğlu, 5 senedir “Chicago” gibi büyük müzikalleri İstanbul’a getirebilmek için “Tim”in teknik altyapısına çok büyük yatırım yaptıklarını da belirtti.

     Gazete Vatan - 06.10.2010, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797100
Online Ziyaretçi Sayısı:22
Bugünlük Ziyaret :1218

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.