11.06.2009 / Central Park'ta İstanbulive Zamanı

Sertab Erener - Demir Demirkan


     ABD'nin New York kentinde dünyaca ünlü müzisyenlerin sahne aldığı "Summer Stag" konserleri, 26-27 Haziran'da gerçekleşecek.

     Sertab Erener, Demir Demirkan, Mazhar Fuat Özkan ve Hüsnü Şenlendirici'nin bulunduğu Türk müzisyenler de, "İstanbulive" adında konser verecekler.

     "İstanbulive"ın New York'ta yapılan tanıtım toplantısında konuşan Sertab Erener "Paints on the Water" isimli albümlerinin ABD'de satışa çıktığını, bir-iki hafta içinde Türkiye'de de satışa sunulacağını açıkladı. Erener, Amerika'da albüm çıkarmanın Türkiye'dekinden çok farklı olduğunu, çok profesyonel müzisyenlerle çalıştıklarını belirterek, Los Angeles ve New York'ta stüdyodaki çalışmalarını filme çektiklerini ve bunu youtube'da yayınlayacaklarını da duyurdu.

     Sertap Erener'in Eylül ayında ABD'de turneye çıkacağı ve Seattle, Los Angeles, Boston, Chicago, Washington ve New York şehirlerinde konserler vereceği ifade edildi.

     Türkler eğlenceye düşkün

     Basın toplantısını, beraberindeki sevgilisi Demir Demirkan ile birlikte düzenleyen Erener, New York'taki "Joe's Pub"da verdikleri konser sonrasında bir değerlendirmede bulundu. Ünlü sanatçı, Amerikalı dinleyicilerin "müziği daha dikkatli dinlediklerini" ve sahnede ne olup bittiğinin farkında olduklarını; Türk seyircilerin ise "eğlenceye düşkün olduklarını" belirtti. Demir Demirkan ise "Joe's Pub"daki performanslarında Amerikalıların kendilerini tanımamasının kendilerinde gerginlik yarattığını, ancak buna çabuk alıştıklarını söyledi.

     Hürriyet Kelebek Eki - 11.06.2009, Pazar (Razi Canikligil)




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771978
Online Ziyaretçi Sayısı:33
Bugünlük Ziyaret :1083

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.