13.10.2010 / Safiye Soyman'ın Gelini Evi Terk Etti

Akaröz, Haldun - Erdoğmuş, Gönül


     Harun Akaröz ile 10 gün önce evlenen gelin baba evine döndü.

     Gelin paramızın peşine düşmüş!

     Safiye Soyman’ın MS hastası oğlu Harun’un 11 gün önce evlendiği Gönül Akaröz (Erdoğmuş) önceki gün evi terk etti. Erdoğmuş’u para peşine düşmekle suçlayan Faik Öztürk ‘dava açıyoruz’ dedi.

     Safiye Soyman’ın 38 yaşındaki MS hastası oğlu Harun’un ikinci evliliği de sona erdi. 3 Ekim Pazar günü düğünle evlenen çiftten 28 yaşındaki Gönül Akaröz, Ereğli’ye ailesinin yanına döndü. Akaröz görücü usülü tanıştığını iddia ettiği Harun’la evlendikten sonra takıların zorla elinden alındığını söyleyerek “Takılar hırsız gibi bileğimden çıkarıldı. Ben bir iki gün takayım deyince problem çıktı. Beni o gece sen altın için gelmişsin diyerek göndermek istediler. Evlilik sözleşmesini de televizyondan duydum. Faik ağabeyi aradığımda ‘Sana söyleme gereği duymadım. Sen araba için mi, ev için mi geldin, orada işin yok git’ dedi. Ağlayarak eşyalarımı toparlayıp çıktım” dedi.

     “Özellikle kasabada yetişmiş bir kız istemiştim. Onlar eşlerine daha bağlı ve saygılı oluyor” diyerek gelinini öven Safiye Soyman dün tatil için gittiği İspanya dönüşünde gelinin evden kaçtığını öğrendi ve bayıldı. Doktorların sakinleştirici iğne yaptığı Safiye Soyman’ın oğlu Harun ise yaşananlardan sonra rahatsızlandı.

     Gazete Vatan - 13.10.2010, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772359
Online Ziyaretçi Sayısı:42
Bugünlük Ziyaret :1090

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.