21.10.2010 / Patronlar Korosu

Patronlar Korosu


     “Perakendeciler Günü”nde patronlar krize “halay”la girdi “ağlama değmez hayatla” çıktı.

     Bu yıl “Perakende Günleri”ne perakende sektörünün temsilcilerinden oluşan “Patronlar Korosu” damgasını vurdu. Perakendenin patronları sahnede söyledikleri şarkılarla krizden çıktıklarının mesajını da vermiş oldu.

     Perakendenin patronları krize “halay”la girdi, “şarkı”larla çıktı. Bu yılı cirolarında yüzde 50’ye varan artışla kapamaya hazırlanan perakende sektörü bunun tadını da “Perakende Günleri 2010”da konser vererek kutladı.Abdullah Kiğılı, Melih Çelet, Mehmet Nane, Sedef Orman, Sinan Öncel, Nihat Özdemir, Süleyman Orakçıoğlu, Serdar Sunay, Levent Eyüboğlu, Ömer Taviloğlu gibi yaklaşık 40 perakendecinin aralarında bulunduğu “Patronlar Korosu”, “Soysal Danışmanlık” tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen “Perakende Günleri”nde sahne aldı ve “Nasıl Yakalamıştık Saçlarından Baharı” şarkısını “Nasıl Yakalamıştık Ciroları, Karları”, “Ararım Seni Her Yerde” ise “Ararım Müşterim Nerde” şeklinde yorumladı. Patronlar, Müjgan Özçay yönetiminde çıktıkları sahnede 9 şarkı söylerken Kiğılı’nın patronu Abdullah Kiğılı 2 solo şarkı söyledi. “YKM” Yönetim Kurulu üyesi Nuşin Oral da sahnede tek başına bir şarkı yorumlarken ünlü sanatçı Candan Erçetin’e de eşlik ettiler. Global krizin ilk dönemlerine denk gelen bir süreçte yapılan “Perakende Günleri 2008”de hep beraber “halay” çekerek moral bulmaya çalışan patronlar bu sefer krizden çıktıklarının mesajını da şarkılarla vermiş oldu.

     Taviloğlu Menajer Oldu, Kiğılı Espriyi Patlattı

     * “Patronlar Korosu”nun en büyük espri konusu aldıkları teklifler olurken Abdullah Kiğılı, rezervasyonlar için adres olarak “Silk&Cashmere”in patronu Ayşen Zamanpur’u gösterdi. Ancak koro sonunda Mustafa Taviloğlu’nu menajer yapmaya karar verdi. Kiğılı bunun üzerine, “Sen bize menajer olursan pavyona düşeriz” derken Mustafa Taviloğlu da, “Ben size çok para kazandırırım” şeklinde konuştu.

     * Sahneye çıkmak için 10 günlük yoğun bir tempo içerisine giren patronlar, son gün ise yüksek sesle konuşmaktan çekinerek seslerini dinlendirdi.

     * “Patronlar Korosu”yla provalar yapan Candan Erçetin en çok “provalarda perakendecilerin kendi arasında konuşmasından” yakındı. Erçetin, “Sizi bıraksam burada bile iş konuşacaksınız. İşi bırakın nakaratlara katılın” diyerek patronları uyardı.

     * Patronlar sahnede şarkılar yoluyla müşterilerine, sektöre ve krize de mesaj verirken şu şarkıları seslendirdiler: “Beyoğlu’nda Gezersin”, “Ararım Seni Her Yerde”, “Ağlama Değmez Hayat”, “Nasıl Yakalamıştık Saçlarından Baharı”, “Dünya Dönüyor”, “Elbette”, “Gamsız Hayat”, “Canın Sağolsun”.

     Gazete Vatan - 21.10.2010, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770770
Online Ziyaretçi Sayısı:45
Bugünlük Ziyaret :1041

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.