25.10.2010 / Hayranları YouTube'a Savaş Açtı

Doğan, Nihat


     Amaç: Nihat Doğan felsefesini yaymak!..

     “Bu bir savaştır ve benim de bu savaş filmindeki rolüm sakat sinektir” diyen Nihat Doğan’ın hayranları “Youtube”a karşı “Nihattube”u kurdu! Ünlü şarkıcının videolarının yer aldığı sitenin hedefi “Nihat Doğan felsefesini oluşturmak ve yaymak!”

     Yüzlerce Videosu Var

     “Nihat Doğan Youtube’a karşı!” “Sakal gibiyimdir, kesildikçe gürçıkarım”, “Bu bir savaştır ve benim de bu savaş filmindeki rolüm sakat sinektir”, “Nihat Doğan sinemasında söylenen replikler hiçbir zaman unutulmaz” gibi onlarca özlü sözün sahibi Doğan için hayranları “Nihattube” adlı video paylaşım sitesini kurdular. Ciddi bir yatırımla kurulan sitede ünlü şarkıcının yüzlerce videosu yer alıyor.

     Nihat Emo Oldu

     Nihat Doğan hayranları sitenin amacının, “Nihat Doğan felsefesini oluşturmak ve yaymak” olduğunu söylüyor ve “Nihattube”un kuruluşuyla ünlü şarkıcının hiçbir alakasının olmadığını belirtiyor. Sitede en çok izlenen videolar ise şunlar: “Nihat Doğan Emo Oldu”, “Nihat Doğan Avatar”, “Nihat Doğan İngilizce Konuşuyor”, “Nihat Doğan Bateri Çalıyor”, “Nihat Doğan Va az Veriyor...”

     Çok “Tık”lanıyor

     Ünlü şarkıcı Nihat Doğan hayranlarının kurduğu “www.nihattube.com” adlı internet sitesi rakibi “Youtube” kadar olmasa da oldukça ilgi görüyor...

     Gazete Vatan - 25.10.2010, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769932
Online Ziyaretçi Sayısı:42
Bugünlük Ziyaret :984

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.