07.11.2010 / Dans Şov Değil Bacak Şov

Esmersoy, Burcu


     “Yok Böyle Dans”
yarışmacısı ünlüler performanslarını sergilerken bol bol frikik verdi.

     Türkiye’nin reyting rekorları kıran en eğlenceli yarışma programlarına imza atan Acun Ilıcalı’nın yeni yarışma programı “Yok Böyle Dans” dev kadrosuyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yarışmanın ilk haftasında eleme olmayınca asıl yarış bu hafta başladı.

     Güneri Civaoğlu Bile Şaşırdı

     Bu hafta ciddi rekabetin yaşandığı yarışmada kadın yarışmacıların şıklık yarışı vardı. Burcu Güneş son anda elenmekten kurtuldu. Yarışmanın en zayıf halkası seçilen Raga Oktay elendi. Gazeteci Güneri Civaoğlu performansında kötü olmasına rağmen elenmedi. Hatta kendisi bile sonuca şaşırdı.

     Kadınların Şıklık Yarışı

     Kadın yarışmacılar arasında ise ciddi şıklık yarışı vardı. Burcu Esmersoy gri tuvaleti içinde, ikoncan Eda Taşpınar ise seksi siyah kıyafetinin içinde büyüleyiciydi. Yarışmada frikikler de birbirini izledi. Burcu Esmersoy’un koreografi gereği yerlerde sürüklenince görünmedik yeri kalmadı. Eda Taşpınar da cüretkar kıyafetiyle frikik vermekten kurtulamadı. İlerleyen yaşına rağmen cüretkar kıyafetiyle sahneye çıkan Nilgün Belgün de frikik verdi.

     Burcu’nun Partnerine Uyarı

     Partneriyle sergilediği dans performansı sonrası jürinin eleştirilerini dinleyen Burcu Esmersoy’a Acun’dan uyarı geldi. Dansın sonunda partneriyle olan yakınlaşmasından rahatsız olan Acun, “yabancı damat istemiyoruz” diyerek Esmersoy’u uyardı. Burcu’dan ise yanıt gecikmedi: “Ben daha önce denedim biliyorsunuz kimseye tavsiye etmiyorum.”

     Vatan Gazetesi - 07.11.2010, Pazar




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770650
Online Ziyaretçi Sayısı:47
Bugünlük Ziyaret :1037

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.