08.11.2010 / MTV Ödüllerine Çıtırlar Damgası

MTV Ödülleri


     Müzik dünyasının en önemli ödüllerinden “MTV Avrupa Müzik Ödülleri” dün sahiplerini buldu. Her yıl farklı bir Avrupa kentinde düzenlenen ödül töreni bu yıl İspanya’nın başkenti Madrid’de yapıldı. Gecenin sunucusu Amerikalı aktrist Eva Longoria esprileriyle seyircilerden tam not alırken törene damgasını vuran isim Lady Gaga oldu. Turnede olduğu için ödül törenine katılamayan Lady Gaga tam 3 ödül birden kazandı. Rihanna, Miley Cyrus, Kesha ve Katy Perry birbirinden seksi sahne performansıyla Madridli müzikseverlerin içini ısıttı. Ödül alanların henüz 20’li yaşlarda olması, sahnedeki çılgın şovlar ve cinselliğin ön plana çıkartılması “En edepsiz MTV ödül töreni” yorumlarına neden oldu.

     İşte geceden ödülle ayrılanlar:

     En iyi kadın sanatçı: Lady Gaga
     En iyi erkek sanatçı: Justin Bieber
     En iyi şarkı: Bad Romance-Lady Gaga
     En iyi klip: California Gurls- Katy Perry
     En iyi pop sanatçı: Lady Gaga
     En iyi yeni sanatçı: Kesha
     En iyi hiphop sanatçısı: Eminem
     Küresel ikon ödülü: Bon Jovi

     10 Kıyafet Değiştirdi

     Gecenin sunucusu olan “Ümitsiz Ev Kadınları” dizisinin yıldızı Eva Longoria, gece boyunca 10 tane kıyafet değiştirdi. 35 yaşındaki aktrisin kıyafetlerini yakın arkadaşı olan Victoria Beckham tasarladı. Gece boyunca bacak şov yapan Eva sahnedeki dansçıları soydu.

     18’ine Günler Kala Saçıldı

     Gecenin diğer “arsız” yıldızı da “Hannah Montana” karakteriyle ünlelen Miley Cyrus oldu. 18 yaşını doldurmasına günler kalan Miley, çocuk yıldız imajını cinsellik kokan sahne kıyafetiyle örtmeye çalıştı. Miley, kırmızı halıdaki çekimlerde de farkında değilmiş gibi firikik verdi.

     Gazete Vatan - 08.11.2010, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771200
Online Ziyaretçi Sayısı:33
Bugünlük Ziyaret :1052

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.