13.11.2010 / Facebook'ta Korkunç Taciz

Paracıkoğlu, Duygu


     Tiyatro ve dizi oyuncusu “Facebook”tan gönderilen mesajlar yüzünden zor günler yaşıyor.

     Tiyatro ve dizi oyuncusu Duygu Paracıkoğlu, sosyal paylaşım sitesi “Facebook”taki adresine kimliği belirsiz bir kişi tarafından sürekli tehdit, hakaret ve küfür içerikli mesajlar atılması üzerine savcılığa başvurdu.

     Tiyatro sanatçısı Duygu Paracıkoğlu, “Şişli Cumhuriyet Savcılığı”na verdiği şikayet dilekçesinde “Facebook”ta kendisine hakaret edip tehditler savuran meçhul kişinin, canlandırdığı karakterlerden etkilendiğini savundu.

     Çeşitli TV dizilerinde rol alan Paracıkoğlu, kimliği belirsiz kişinin “Facebook”taki adresine “Sen öldün hemşire, bittin. Bir ara ‘Büyük Buluşma’da oynuyordun. Kör Suat mıydı neydi? Seni gerçekten öldüreceğim lan...”; “Evli misin aşkım, gel Bakırköy’e gezelim Leyla Hemşire”; “Hazım Kara seni gebertti, ben de seni kaçıracağım lan...”; “S...... belanı, Hazım benim arkadaşım lan” şeklinde mesajlar gönderdiğini ifade etti.

     Genç oyuncu, şikayet dilekçesinde “Hayati tehlikem mevcuttur. Başıma bir şey geldiği takdirde sorumlusu bu şahıstır. Gerekli araştırma yapılarak mesajları gönderen şahsın yakalanmasını ve cezalandırılmasını istiyorum” dedi. Savcılık soruşturma başlattı.

     Gazete Vatan - 13.11.2010, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769529
Online Ziyaretçi Sayısı:49
Bugünlük Ziyaret :940

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.