14.11.2010 / 1 Saat 15 Dakika İçin 1 Milyon Dolar Aldı!

Anastacia


     Rum lobisi yüzünden Jennifer Lopez, Julio İglesias, Rihanna gibi şarkıcıların gelmediği Kıbrıs’ta, ABD’li pop yıldızı Anastacia konser verdi. 75 dakika sahnede kalan sanatçı ayakta alkışlandı...

     Dünyaca ünlü Jennifer Lopez, Julio İglesias, Rihanna gibi şarkıcıların Rum lobisi yüzünden gelmeye cesaret edemediği K.K.T.C’de Amerikalı pop yıldızı Anastacia muhteşem bir konser verdi. Anastacia “Girne Cratos Premium Otel”de bulunan “Port Cratos”da verdiği konser için 1 milyon dolar aldı.

     Anastacia’nın konseri Gazimağusa’da trafo patlaması sonucu meydana gelen elektrik kesintisi sonucu 50 dakika geç başladı. İngiliz ses ekibi 10 saniye sonra devreye giren otelin jeneratör sisteminin kullanılmamasını ses ayarlarının bozulmasını engellemek adına şehir elektriğinin beklenmesini istedi. Bu nedenle konser yaklaşık 50 dakika geç başladı. Anastacia elektiriğin gelmesini 50 dakika boyunca VIP minibüsünün içinde bekledi.

     Saatler 23.15’i gösterirken sahne alan sanatçı 1 saat 15 dakika performans sergiledi. Sahnede 12 şarkı söyleyen Anastacia, sade siyah elbisesi ve leopar desenli trençkotu ile kostüm değiştirmeden konserini tamamladı. Anastacia konserini Serdar Ortaç ve sosyetik güzel Süreyya Yalçın sevgilileriyle izledi.

Anastacia-1


     “King Suit”inden sadece konser öncesi prova ve kuaför için çıkan şarkıçı kendisi için özel aşçı istemedi. Anastacia Adana kebap, şalgam suyu vb. geleneksel Türk yemeklerini tercih etti.

     Konserin ardından odasına çekilen Anastacia ve yirmibeş kişilik ekibi dün sabah “Türk Hava Yolları”nın 09.35 uçağı ile adadan ayrıldı.

     Otel yönetiminin önümüzdeki dönemde yine dünya starlarını ağırlamak için çalışma başlattığı, fakat Rum lobisinin engellerinin önüne geçmek için bu isimleri gizli tuttukları öğrenildi.

     Gazete Vatan - 14.11.2010, Pazar




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771993
Online Ziyaretçi Sayısı:32
Bugünlük Ziyaret :1083

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.