28.06.2009 / Beyonce'dan Jackson'a Çok Özel Mektup

Beyonce


     Amerikalı şarkıcı Beyonce, Michael Jackson'ın ölümünden sonra “Sony Müzik” aracılığıyla popun kralına bir mektup gönderdi. Atilla Taş da Jackson için Fatiha okudu.

     Beyonce, "Bu trajik bir kayıp ve korkunç bir gün. Michael Jackson müzik tarihine ve müziğe diğer sanatçılardan daha fazla büyük bir etki yaptı. O sihirli biriydi ve hepimiz için çaba gösterdi. Hep pop kralı olacak! Hayat ne kadar nefes aldığınız değildir, hayat kaç kere nefesinizin kesildiğidir. Sanatını görmemiş, hissetmemiş biri için, Bu nesil adına Michael Jackson sihrini canlı izleme fırsatı bulduğumuz için onurluyum. Seni seviyorum Michael" dedi.

     Nil: Dünyanın Üzerinden Kocaman Bir Şey Kayboldu

     Nil Karaibrahimgil, önceki akşam verdiği konserinde vefat eden Michael Jackson'a olan sevgisini götermek için "Jackson 4" yazan tişört giydi. Jackson'un ölümüne çok üzülen ve onun şarkılarıyla büyüdüğünü belirten Nil, konsere başlamadan önce Jackson'ın klasikleşmiş şarkılarını çaldırdı. Nil, "Dünyanın üzerinden kocaman birşey kayboldu, bir yıldız kaydı. Beğendiğim biri Michael Jackson'dı, o gitti, Madonna kaldı. Umarım gittiği yerde burdan daha mutludur. Ben onun kurduğu 'Jackson 5' grubuyla büyüdüm. Şimdi biri gitti 4'ü kaldı' diyerek giydiği tişörtü gösterdi. Bu sözleri söylerken müziği kısan orkestrasına, 'Müziği kısmayın o zaten uyuyor" dedi.

     Atilla Taş'tan Fatiha

     “Radyo Klas”ta Hopdedik Ayhan'ın şovuna katılan Atilla Taş, müslüman olduğu iddia edilen Michael Jackson için canlı yayında dua okudu. Jakson'un vefatına çok üzülen Atilla Taş, ellerini açtı ve Kral için dua edip hakkını helal etti. Canlı yayında “Radyo Klas” dinleyicilerinin de ilgisini çeken fatiha ve duanın ardından, müslüman olduğu iddia edilen sanatçıya haklar helal edildi.

     Hürriyet Kelebek - 28.06.2009, Pazar




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770047
Online Ziyaretçi Sayısı:36
Bugünlük Ziyaret :995

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.