09.12.2010 / 'İspat Etsinler, Mesleğimi Bırakırım'

Coşkuner, Hüner


     Hüner Coşkuner, hakkında çıkan haberlerle ilgili ilk kez konuştu.

     Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi Hüner Coşkuner, bu sabah katıldığı “2. Sayfa Programı”nda hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. Coşkuner, programda “Böyle bir şey söylediğimi ispat etsinler, o an mesleğimi bırakırım.” açıklamasını yaptı.

     Hakkında çıkan haberler sonrasında çok şaşırdığını söyleyen Coşkuner, haberi ilk gördüğünde hissettiklerini şöyle anlattı: “Çok üzüldüm. Üzüntümü size anlatamam. Üzüldüğüm zaman donar kalırım. Ne yapacağımı şaşırdım tabi. Ben bir şey söylediysem söyledim derim. Hele kendimi ifade edemediğim zaman çok üzülüyorum.”

     “İspat Etsinler, Çok Sevdiğim Mesleğimi Bırakırım”

     Hüner Coşkuner, hakkında çıkan bakire olduğuna yönelik haberlerin yayınlanmasına neden olan geceyi şu sözlerle anlattı:

     “O gece Kıbrıs’ta sahneye çıktım. 700 kişilik çok elit bir tabaka vardı. Musikiyi bilen bir atmosferde sanatımı icra ediyorum. 2.5 saat sahnede kalmışım. Ben girdiğim ortama neşe katan bir insanım. Ve beni o otelde programımı videoya çeken bir arkadaş da vardı. 2.5 saatlik bir zaman diliminde beni videoya çeken arkadaşa da söylüyorum. Tek bir sahne var mı bu konuyla ilgili? Programımı yaptım, isteklere cevap verdim. Herkes alkışladı. Çok güzel bir geceydi. Programdan indim. Gazeteci dostlarla da konuştum. Siz de gazetecisiniz. Bir sanatçıyla konuştuğunuz zaman yanınıza teyip alırsınız değil mi? Ben buradan söylüyorum. Bakireyim dediysem, böyle bir demeç verdiysem şerefim üzerine yemin ediyorum çok sevdiğim mesleğimi bırakırım. Böyle bir haber bana yakışır mı. Ben şimdiye kadar bu tarz haberlerle gündeme gelmedim ki. Bana yakışmadı bu başlık.”

     “O Benim Hayata Toz Pembe Bakan Gözüm”

     Hüner Coşkuner, 17 yıldır birliktelik yaşadığı sevgilisi için “O benim hayata toz pembe bakan gözüm” dedi. Bir dost meclisinde tanıştıkları sevgilisiyle haftada bir gün görüştüklerini anlatan Coşkuner “Ben çok sıkılgan birisiyim. Sevdiğim adamla öyle her gün görüşürsem çabuk sıkılırım. Zaten 17 yıl ancak böyle geçer. Aynı evin içinde tahammül edemem. Ama O’nu çok seviyorum. Bana evlenme de teklif etti. Ancak işim nedeniyle kabul etmedim. Gerçi benden belli olmaz. Bakarsınız anında evlenirim. Bana hayat veren, beni anlayan, bana saygı duyan bir birlikteliğim var.” açıklamasını yaptı. Sevgilisiyle saklanmadıklarını söyleyen Coşkuner, sosyal hayatlarını normal insanlar gibi yaşadıklarını da ekledi.

     Gazete Vatan - 09.12.2010, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772313
Online Ziyaretçi Sayısı:45
Bugünlük Ziyaret :1088

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.