09.12.2010 / 'Üstsüz DJ' Erzurum'da Bikiniyle Şov Yaptı

Vanilla Sky


     Bazı çevrelerin tepki gösterdiği Ukraynalı Sky, kente sessizce geldi.

     Üstsüz şovları ile tanınan Ukraynalı DJ Vanilla Sky, çeşitli çevrelerin tepki göstermesi üzerine sessizce geldiği Erzurum’da, hayranlarının karşısına bikiniyle çıktı. Emniyet Müdürlüğünün ‘ricası’ üzerine şovunu 3 gün rötarlı yapan DJ Vanilla Sky, tepkilere ve yaşananlara bir anlam veremediğini söyledi.

     Bazı siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin tepkileri üzerine, 4 Aralık yerine 7 Aralık’ta uçakla Erzurum’a gelen Vanilla Sky, aynı gece “Yoncalık Semti”ndeki “2011 Night İs Life Clup Bar”da hayranları ile buluştu.

     Sabahın ilk ışıklarına kadar bardaki şovunu bikinili olarak sergileyen Sky, büyük ilgi gördü. Muhteşem performansı ve yaptığı danslarla gönülleri fetheden DJ Vanilla Sky, gösterisinin ardından otelde dinlenmeye çekildi. Uçak saatine kadar Erzurum’u gezen, yöreye has kadayıf dolması ve cağ kebabı yemek için “Muammer Usta’nın Yeri”ne giden Vanilla Sky, ocak başına geçip eline aldığı döner bıçağı ile cağ kebabı kesti.

     Kebap ve kadayıf dolmasının tadına bakan Vanilla Sky, Türk mutfağına hayran kaldığını söyledi. Vanilla Sky “Fazla vaktimiz olmadığı için Erzurum’u otomobille dolaştım. Yemek için girdiğimiz Muammer Usta'da yediğim cağ kebabı ve tatlı muhteşemdi” diye konuştu.

     Tepkilere Anlam Veremedi

     Daha önceki programı ile ilgili gösterilen tepkilere bir anlam veremediğini belirten Vanilla Sky, kendisinin profesyonel bir sanatçı olduğunu belirtti. Türkiye’nin hemen hemen her tarafına gittiğini ve hiçbir yerde böyle bir tepki ile karşılaşmadığını vurgulayan Sky “Tepkiye üzüldüm. Ama buradaki insanların bana gösterdiği yakınlık, tüm üzüntümü alıp götürdü. Meslek hayatımda unutamayacağım gecelerden birini daha yaşadım. Umarım yakın bir zamanda yine görüşürüz” dedi.

     Ukraynalı DJ Vanilla Sky’ı Erzurum’a getiren “2011 Night İs Life Clup Bar”ın ortaklarından Halil Aksakal, bu şovu birkaç kişinin sabote etmek istediğini ileri sürdü. Herhangi bir olay çıkmaması için sanatçıyı gecikmeli olarak getirdiklerini belirten Aksakal “Vanilla’dan önce Erzurum’a daha açık DJ’ler geldi. Ama onlar hiç tepki görmedi. Biz kendisini çıplaklığı için değil, iyi bir DJ olduğu için Erzurum’a davet ettik. Biz isterdik ki Vanilla Sky’ı yüzlerce kişi görseydi. Gecemiz ücretsizdi. Yoğun bir talep olduğu için Sky’ı önümüzdeki günlerde yine Erzurum’a getireceğiz. Çünkü tek hedefimiz var, o da insanları eğlendirmek” diye konuştu.

     Kim Ne Demişti?

     “Alperen Ocakları” eski Başkanı Murat Tortum: “Muhafazakar yapıya sahip olan Erzurum Bodrum, Antalya ile kıyaslanmamalı. Sponsorlarla görüşerek programın iptalinin hayırlı olacağını söyledik. Programla ilgili herhangi bir eylem yapmadık. Gençlerimiz ve halkımız için faydalı olacak çeşitli eğlenceler var.”

     Saadet Partisi İl Başkanı Sedat Laloğlu: “Bu eğlence türünün içeriği maalesef bizim memleketimize, tarihte çok önemli bir misyona sahip olan ilimize yakışmayacak durumdur. Böyle bir eğlenceyi planlayanların, Erzurum’un tarihteki milli ve manevi değerlere yaptığı katkıyı, hizmetleri, bilmediğini düşünüyorum. Ne idüğü belli olmayan, bizim örf, adet, gelenek görenek ve milli, manevi değerlerimize yakışmayan bir eğlence şekli.”

     Erzurum Girişimci Kadınlar Dernek Başkanı Zekiye Çomaklı: “Erzurum’da bir üstsüz DJ fırtınası esiyor. Burası tatil kenti Bodrum, Kuşadası, Alanya değil. Muhafazakar bir kentin kadınları olarak program hoşumuza gitmedi. Olay bir ticari meseledir ama daha edepli, haysiyetli, farklı ticari olaylar yapılabilir. 2011 kapsamında böyle bir komik olayın sergileneceğine inanmıyorum.”

     Programın iptaliyle ilgili bir girişimde bulunmadıklarını belirten MHP İl Başkanı Zekai Kaya da, provokatörlük yapmak isteyenlere malzeme vermeme adına bu konuda ülkü ocaklarını da uyardıklarını kaydetti.

     Kaya, 2011’e ev sahipliği yapmaya hazırlanan Erzurum’da eğlence sektörünün de gözardı edilemeyeceğini belirterek, buna vatandaşların rıza göstermeleri gerektiğini belirtti. Kaya “Erzurum, böyle bir organizasyona henüz hazır değil. Bu tür organizasyonların şehri germe adına yapıldığını düşünüyoruz” diye konuştu.

     Gazete Vatan - 09.12.2010, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769788
Online Ziyaretçi Sayısı:46
Bugünlük Ziyaret :973

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.