10.12.2010 / Son Aşkım Sevgilim Ak Parti'm Benim

Erdoğan, Tayyip - Kurtoğlu, Cengiz


     “Liselim”, “Kaderimsin” gibi fantezi şarkılara imza atan Cengiz Kurtoğlu siyaset yapacak. Eski “CHP”li Kurtoğlu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu alıp, İstanbul’dan milletvekili olmak istediğini söyledi.

     80'li yıllara damga vuran fantezi taverna müziğinin en önemli seslerinden Cengiz Kurtoğlu, “AKP”de siyaset yapmak istiyor. Önceki gün “AKP Grup Toplantısı”na katılan Kurtoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la ayaküstü görüşerek, randevu aldı. İstanbul’dan milletvekili olmak isteyen ünlü şarkıcı, önümüzdeki günlerde Başbakan Erdoğan’a bir sunum yapacak.

     Cengiz Kurtoğlu, yıllarca ailesinin ve kendisinin “CHP”ye oy verdiğini, Başbakan Erdoğan’ın parti kurmasıyla siyasi tercihinin değiştiğini söyledi. “Ben kendisinin yüreğini seviyorum” diyen Kurtoğlu, “İstanbul’dan milletvekili adayı olma isteğimi Başbakan’a ileteceğim. Kendisiyle önümüzdeki haftalarda bir görüşmem olacak. Burada siyasette yapabileceklerimle ilgili kendisine bir sunum yapacağım” diye konuştu. Sanatını icra ederken, ideolojik davranmadığının altını çizen Kurtoğlu, “Herkesi kucaklayan bir sanatçı olmaya özen gösterdim. Eğer siyaset yolu bana açılırsa, o zaman da kucaklayıcı olmaya özen göstereceğim. Siyaseti istiyorum, ama büyüklerimiz uygun görmezlerse o zaman da küsmem” dedi.

     Gazete Vatan - 10.12.2010, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771821
Online Ziyaretçi Sayısı:38
Bugünlük Ziyaret :1077

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.